Ganduri la final

Dupa cum puteti observa, peste doua ore nu veti mai putea vota pe acest blog. :) Multumim tuturor celor care au postat comentarii si ne-au incurajat prin remarcile lor, tuturor celor care au votat, intrucat vom folosi aceste informatii la raportul de evaluare, alaturi de feedbackul din rezultatele chestionarului, pe care le-am aplicat ieri dar si in decursul zilei de astazi, si la a caror contabilizare lucram inca!!!
Deasemenea multumim principalilor nostri voluntari: Alexandra Manole, Robert-Andrei Croitoriu si Codrin Baican precum si tuturor colegilor care ne-au ajutat in demersul nostru!
Ce-a insemnat aceasta competitie? O oportunitate de a lupta impotriva indiferentei, a lipsei de informare si totodata impotriva absentei implicarii in promovarea educatiei...„Stim ce înseamna lipsa informarii asupra faptului ca întotdeauna exista alternative si oameni care ne pot ajuta. Credem ca totul este posibil atunci când ne dorim ceva cu adevarat si când stim sa profitam de sansele care ne ies în cale. Pentru aceasta însa, trebuie sa stim ca exista competitii în care ne putem afirma, ca exista organizatii care ne pot sprijini într-un anumit demers al nostru."Acesta a fost punctul de plecare în realizarea acestei campanii. Putem spune ca ne-am atins obiectivele, întrucât Gala este acum mult mai cunoscuta!!
Deasemenea, participarea la AGIL a insemnat si prilejul de a cunoaste noi persoane, de a interactiona cu ele, de a ne stimula creativitatea si de a gasi tot timpul idei originale si totodata relevante pentru a depasi situatiile limita! Pot sa spun fericita: "Inca o experienta reusita!" >:D<

3 comments:

Catalin spunea...

Foarte frumos spus! Se vede ca ati pus suflet! Va doresc succes! Meritati sa castigati! Sa postati si pe blog rezultatul final!!!!

Andreea A. spunea...

Foarte dragut!!!!!!
Felicitari!!!

Andrei spunea...

Pacat ca nu am descoperit blogul mai devreme! E foarte interesant!!!! Felicitari!

Trimiteți un comentariu